Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Blog navigation

Latest posts

Com comprar a EscaciMat

647 Views

Com comprar a la botiga

De vegades rebem preguntes de com es pot comprar a la nostra botiga, ja que hi hà persones que no estan acostumades a comprar per internet. És per això que hem realitzat aquesta guia de com comprar a la nostra botiga.

Com comprar a la nostra botiga pas a pas.

 1. Primer de tot entra a la pàgina principal www.tiendaajedrezescacimat.es/ca. La nostra web està adaptada a tots els dispositius i navegadors, de manera que pots utilitzar el teu favorit.

 2. A la pàgina principal veuràs un menú   al qual trobaràs les diferents categories del web. Navegant a través d'elles, podràs trobar els productes disponibles a la botiga. També pots utilitzar el nostre cercador como-comprar-en-escacimat-2-es.jpg usant la icona de la lupa. Tan sols has d'introduir la teva cerca i pressionar i aniran apareixent els resultats.
En aquests resultats apareixen primer les categories, després els fabricants, i tot seguit tots els productes que conté les paraules introduïdes   como-comprar-en-escacimat-3-es.jpg
 1. Un cop trobat el producte que volem, tenim dues opcions. Cal prémer a ell per veure més detalls o afegir directament a la cistella. En cas de la segona opció, tan sols has de prémer a la icona de la cistella como-comprar-en-escacimat-4-es.jpg. Es mostrarà un missatge  dient que s´ha afegit correctament a la teva cistella.
 2. Si en lloc d'això fem clic al producte, veurem més detalls sobre ell. Si premem sobre l´imatge s'amplia. Lliscant cap avall podem veure molta més informació sobre el producte  .
 3. Un cop tenim clar quin producte volem comprar, ho afegim a la cistella prement sobre la icona . També podem seleccionar la quantitat o finançar-lo amb Aplázame (més info aquí). Per seleccionar el finançament, iniciar el procés de compra i en els mètodes de pagament seleccionar l'opció corresponent  
 4. Quan ja tinguem tots els nostres productes a la nostra cistella de compra, premerem sobre ella. Està situada a dalt a la dreta  .
 5. Aquí veurem un formulari  como-comprar-en-escacimat-10-es.jpg  per omplir les nostres dades i un resum del nostre carret de la compra. En cas d'estar registrats, premerem sobre el botó "Ja està registrat?”  e iniciarem sessió.
 6. En cas contrari, omplirem totes les nostres dades correctament. Si es vol crear un compte per a propòsits comparatius, marca la casella “Crear un compte i disfrutar dels beneficis d’un client registrat”  .
 7. Al panell central podem veure el mètode d’enviament  . Per defecte apareix enviar per GLS econòmic (d’1 a 3 dies), encara que si desitgem, es pot canviar per urgent (24 hores). També alguns productes es poden enviar gratuïtament, apareixerà en aquest menú. També pot marcar la casella embolicar per regalcomo-comprar-en-escacimat-14-es.jpg (si no ens indica el contrari, s´embolicarà tota la comanda en un sol paquet de regal).
 8. Per últim, indica el nostre mètode de pagament favorit  . Es recorda que la nostra web és totalment segura, podràs introduir les teves targes de crèdit amb total tranquil·litat. També es pot pagar contra reembols.
 9. Si voleu finançar els vostres compres, sel.leccionar la casella corresponent en mètode de pagament  . La comissió és mínima i hi ha exemples de finançament aquí.
 10. Si tens algun comentari, sota de la llista de productes hi hà un espai per a fer-ho .
 11. Omplirem totes les dades i premem el botó de comprar  .  Seràs redirigit a la confirmació del teu pagament.
 12. Una vegada realitzat el pagament rebràs  un correu electrònic confirmant la teva compra.
Posted in: Blog

Leave a comment

Security code