Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Blog navigation

Latest posts

Punts fidelitat EscaciMat. Què són i com aconseguir-los

723 Views

Punts de Fidelitat

1. Què són els punts de fidelitat?

Els punts de fidelitat de la nostra botiga són un sistema d'estalvi i benefici pensat per als nostres clients més fidels. Comprar de manera habitual en Escacimat té recompensa, ja que ens agrada cuidar als nostres clients habituals.
Mitjançant aquests punts, vostè podrà aconseguir vals de descompte que es podran bescanviar en les seves properes compres. D'aquesta manera, la seva fidelitat es veurà recompensada en forma d'estalvi, ja que s'aplicarà un descompte en el total de la compra.2. Com guanyo punts de fidelitat?

Existeixen bàsicament dues maneres d'obtenir punts de fidelitat a la nostra botiga. La primera és comprant algun dels nostres productes. Cada vegada que compris algun article en Escacimat, se't sumarà automàticament 1 punt per cada 10 € de despesa. Per exemple, si fas una compra de 100 €, obtindràs 10 punts.
A més, tenim una segona manera d'obtenir més punts. Diversos dies més tard de realitzar la teva compra, rebràs un correu electrònic perquè puguis deixar la teva opinió sobre el servei rebut i els productes comprats. Si ho fas, et sumarem 2 punts per cada opinió, al teu saldo de punts de fidelitat.3. Quant valen els meus punts de fidelitat?

Cada punt de fidelitat és igual a 0,30 € de descompte. Per exemple, si tens 30 punts, podràs obtenir un val de descompte de 9 € per a la teva propera compra.4. Com puc saber els punts fidelitat que tinc?

Per saber quants punts de fidelitat té acumulats, tan sols has d'entrar a la nostra web amb el teu correu electrònic i la contrasenya. Un cop estiguis dins, hauràs d'entrar al teu perfil ia l'apartat "Veure els meus punts de fidelitat", on podràs conèixer quin és el seu saldo de punts.5. Com puc canviar els meus punts de fidelitat per diners?

Els teus punts de fidelitat seran canviats per vals de descompte que podràs fer servir en la nostra botiga. Per fer-ho, hauràs d'entrar a "El meu compte" punxant en el seu nom a dalt a la dreta o des del menú principal en Informació> El meu compte. En l'apartat dels meus punts de Fidelitat, podràs transformar els teus punts disponibles en un val de descompte prement "Transformar els meus punts en un val de x, xx".6. Com puc utilitzar els meus vals de descompte?

Un cop hagis canviat els teus punts de fidelitat per vals de descompte, el podràs bescanviar durant la teva propera compra. Un cop tinguis els teus productes al carret i vagis a procedir al pagament, has d'introduir el teu per codi de descompte en el camp de codi promocional. A continuació, prem el botó d'afegir, i automàticament, es descomptarà la quantitat del teu val de l'total de la compra.
Posted in: Blog

Leave a comment

Security code