close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
ha sigut afegit a la seva cistella
 933 096 565 / 663 296 015

Política de privacitat

A l'efecte del que disposa la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, ESCACIMAT SLU l'informa de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal creat per i sota la responsabilitat de ESCACIMAT SLU, amb les dades obtingudes a la pàgina web www.tiendaescacimat.es i subdominis d'aquesta. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar la seva relació contractual amb nosaltres.

En compliment del que disposa la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, els clients i usuaris de www.escacimat.com i subdominis poden, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, i cancel·lació de les seves dades personals, enviant un correu electrònic tienda@escacimat.com, on s'indicarà el nom i cognoms, usuari i email amb el qual es va donar d'alta. En el cas que les dades subministrades estiguin associats a una compra, la legislació espanyola ens obliga a mantenir almenys durant cinc anys pel que no es podran esborrar ni rectificar encara que el client així ho sol·liciti. Les seves dades personals no seran facilitades a tercers.

ESCACIMAT SLU es compromet en la utilització de les dades incloses en el fitxer, a respectar la seva confidencialitat ia utilitzar-los d'acord amb la finalitat del fitxer, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua , tractament o accés no autoritzat, d'acord amb l'establiment en el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, aprovant pel Reial decret 994/1999, d'11 de juliol.

L'usuari accepta que totes les seves dades de caràcter personal siguin íntegrament cedits a Aplazame des del moment en què l'usuari hagi iniciat la contractació del servei de pagament ajornat ofert per aquesta última en el moment de triar la forma de pagament.

Aquesta acceptació s'estén a terceres entitats que haguessin de accedir als fitxers per al bon fi del contracte.