close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .

Els productes s'enviaran mitjançant:

  • Carta certificada (més econòmic, termini de lliurament d'1 a 3 dies)
  • MRW (lliurament al dia següent amb seguiment)
  • Agència de transports ASM (lliurament al dia següent, o d'1 a 3 dies la manera econòmic)

En realitzar el pagament, es podrà seleccionar el tipus de transport segons pes i preu.

Si la comanda supera els 80 €, el transport serà gratuït.

Enviaments Internacionals: Per a comandes des de l'estranger, contacti'ns a tienda@escacimat.com, i realitzarem un pressupost, amb els terminis aproximats de lliurament.

Devolucions:

Si quan rep la seva comanda no queda satisfet, té un termini de  30 (trenta) dies, a comptar de la data de recepció per executar el seu dret de devolució. Les despeses des d'Espanya aniran al nostre compte.

Per a realitzar aquesta devolució, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, se li abonarà el reintegrament de l'import de la mateixa manera que va fer el pagament. EscaciMat es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 30 dies comptats des de la data de recepció de la tramesa, quan els productes siguin defectuosos, l'enviament sigui erroni, o no li hagi satisfet la compra.

Per realitzar la seva devolució, enviï'ns un e-mail, a la següent adreça: tienda@escacimat.com