close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .

Financia les teves compres

Finança el teu compra a l'instant amb Aplazame.

Compra ara i paga després.

A Botiga EscaciMat volem ajudar-te a comprar el que et fa ser i estar millor. Ja pots finançar les teves compres a la nostra botiga amb Aplazame. Es ràpid, senzill i segur.

Tria el producte, selecciona Aplazame com a mètode de pagament al final del procés de compra, tria el nombre de quotes i el dia de mes en què vols pagar.

Aplazame et concedirà el crèdit a l'instant. Només amb el teu email, el teu mòbil i el teu número de DNI. Sense paperassa i sense lletra petita. El que veus és el que pagaràs ni un cèntim més!

Condicions del finançament:

- En sol·licitar el préstec se't demanarà; realitzar el pagament d'una entrada inicial. La quantia de la teva préstec serà l'import de la cistella menys aquesta entrada inicial. Aquesta és la quantitat que finançarem en el nombre de quotes que triïs.

Per exemple, un finançament a 6 mesos implicarà 7 pagaments, un en el moment de la concessió del crèdit i 6 pagaments en cadascun dels 6 mesos següents a la compra.

- Els pagaments es fan amb la targeta que aporti el client a Aplazame.

-L'SMS enviat per Aplazame per a la tramitació de la sol·licitud de crèdit no té cap cost per a tu.

Ejemplo de financiación con APLAZAME para una cesta de 1.000,00€ a 12 meses y que comienza a pagar a los 20 días desde la solicitud.

Se solicita una entrada de 85,63 € que el usuario debe pagar a través de su tarjeta en el momento en que realiza la operación.

El importe a financiar es la diferencia entre el valor de la cesta y la entrada: 914,37€.

Se solicitan 12 mensualidades de 85,63€. Comisión de apertura: 0,00€. TIN: 22,11% TAE: 24,5%.

Importe total adeudado: 1.027,56€.

Sujeto a la aprobación por parte de APLAZAME, S.L.