close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Caixes per guardar peces d'escacs, fusta, plàstic - EscaciMat

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .

Caixes

Caixes per guardar peces d'escacs

En Escacimat disposem d'una gran varietat de caixes per guardar peces d'escacs. Mantenir el nostre conjunt de joc fora de perill és molt important, ja que ens permet conservar les peces en bon estat durant molt més temps. No només això, també és important guardar-les en un lloc segur, per no perdre cap peça.

Si vols tenir les teves peces favorites sempre fora de perill, llavors has de guardar-les en una de les nostres caixes per escacs. En tenim de diferents mides i materials, així com una gran varietat de preus. A continuació, podràs llegir una petita guia de compra perquè no t'equivoquis a l'hora de comprar la teva.

...More

Tipus de caixes d'escacs

Les diferents caixes d'escacs a la nostra botiga disposen de diverses característiques que les diferencien unes de les altres. Forma, material utilitzat, tipus de fusta, mida, protecció interior, etc. Tots aquests aspectes afecten tant a la usabilitat com a el preu final de la caixa, tot i que la caixa més premium que tenim tampoc és molt cara. Aquests són els tipus de caixes que podràs trobar en Escacimat.

Material caixes d'escacs

  • Plàstic. Les caixes de plàstic per guardar peces d'escacs són les més barates i bàsiques de la botiga. Són senzilles i útils, es poden guardar qualsevol tipus de peces, però estan pensades per a un ús freqüent i poc professional. Ideal per a nens.
  • Fusta. Les caixes de fusta són de major qualitat, encara que les fustes utilitzades són de diferent tipus. Com millor sigui aquesta, major serà el preu de la caixa. El color de la fusta varia entre colors clars i més foscos, així com en l'envernissat i acabat final.
  • Cuir. Disposem d'alguna caixa folrada en cuir, per a més protecció i durabilitat. Solen incorporar un feltre interior per protegir les peces contra cops.

Mida i forma de caixes per a escacs

Tenim caixes d'escacs de diferents mides, que s'adapten als diferents mesures estàndard de les peces d'escacs. La tapa sol ser d'obertura amb frontisses, però també hi ha alguna amb tapa lliscant. Triar bé les dimensions de la caixa és imprescindible, ja que, si no, no cabran totes les peces del nostre conjunt, fins i tot les peces més grans sobresortiran i la caixa no tancarà.

També podem diferenciar les diferents formes que s'adapten les caixes per escacs. Normalment, són rectangulars i estan dividides en dos apartats, per separar les peces blanques de les negres. Alguna caixa disposa d'una forma diferent, com ara les caixes planes, que tenen un espai interior amb la forma per a totes les peces. Si compres aquesta, assegura't que els teus peces tenen la mida ideal per a aquesta caixa.

Compra la teva estoig per a peces d'escacs en Escacimat

Ara que ja saps una mica més sobre els estoigs d'escacs que tenim a la nostra botiga, només has de comprar el que millor s'adapti a les teves peces més preuades. Si no saps com comprar, segueix aquesta guia de compra o contacta amb nosaltres, t'ajudarem a realitzar la teva comanda.

I recorda, que, un cop acabat el joc, el Rei i el Peó sempre acaben en la mateixa caixa.


Productes
Productes

  • Oferta llibres a 5 euros