close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Planillas, llapis i bolígrafs amb motius d'escacs

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .

Planilles

Les planilles d'escacs resulten imprescindibles en els tornejos i competicions d'escacs. És el paper on s'anoten els resultats de la partida. S'hi veuran reflectits els resultats d'una partida. Aquest document ha d'estar signat pels jugadors participants i lliurat a l'organització perquè el còmput a efectes de classificació sigui vàlid.

En EscaciMat podràs trobar diferents tipus de fulls d'escacs. Disposem de bloc de planilles ideals per utilitzar a casa, tornejos no oficials o per a classes d'escacs. Aquests blocs no tenen paper de còpia, pel que no és vàlid per a tornejos oficials. Els blocs solen portar al voltant de cent fulles.

...More

Disposem de blocs de planilles per a clubs. Són personalitzables perquè els clubs puguin posar el seu propi logotip. També es pot personalitzar el color i la quantitat de fulls, no dubtis en preguntar-nos si tens alguna petició especial. Aquests blocs per a clubs si disposen de còpia autocopiativa.

Com a novetat tenim blocs de planilles d'escacs per a nens. Tenen un disseny més infantil perquè puguin acostumar-se a escriure els resultats de les partides més fàcilment. Per als més grans tenim altres blocs de fulls de diferents colors i dissenys pensats per a pares o persones adultes.

També tenim planilles d'escacs individuals que es venen per unitats. Es poden utilitzar per a tornejos oficials ja que disposen de paper original i de còpia.


  • Oferta llibres a 5 euros