Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Psicomotricitat en el tauler gegant d'escacs 9788885720350
  • Psicomotricitat en el tauler gegant d'escacs 9788885720350

Psicomotricitat en el tauler gegant d'escacs

14,42 €

Aquestes lliçons, molt beneficioses, tenen lloc en un espai exclusiu i protegit: el tauler d'escacs. S'ha demostrat que aquest tipus de programes d'habilitats es converteix en una experiència màgica per als nens, en un pont entre la realitat i la imaginació.

Quantitat
No hi hà stock. Pot realitzar la comanda, s'enviarà el més aviat possible

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,30 €.


 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Calculeu el cost de lliurament

Aquest projecte va sorgir amb l'objectiu de fer dels nens les figures centrals de el joc, desenvolupant progressivament la seva capacitat sensorial i motora gràcies a l'ús actiu de la seva intel·ligència durant les activitats de el joc.

Aquestes lliçons, molt beneficioses, tenen lloc en un espai exclusiu i protegit: el tauler d'escacs. S'ha demostrat que aquest tipus de programes d'habilitats es converteix en una experiència màgica per als nens, en un pont entre la realitat i la imaginació.

Les activitats de el joc estan acuradament estructurades i permeten que l'autoestima dels nens augmenti al mateix temps que els brinden una oportunitat única per construir amb els companys relacions basades en la lleialtat, la responsabilitat i la colaboración.Los nens aprenen de manera lúdica a respectar i controlar els seus cossos, a conèixer les seves possibilitats expressives ia establir relacions interpersonals a través del moviment, augmentant la consciència i percepció del seu propi cos.

La qualitat i la consciència dels moviments propiciats per aquests exercicis tenen, de fet, un impacte directe i significativament positiu en tots els recursos psicològics de l'infant: la seva capacitat de comunicar-se, de percebre i resoldre problemes, de reconèixer-se com individu, que li proporcionen eines indispensables per a una interacció reeixida amb els altres.

Els jocs i les activitats consoliden l'autoconfiança i permeten als nens provar el potencial i els límits del seu cos a través de l'experiència sensorial i perceptiva, els riscos de el moviment incontrolat, les diverses sensacions creades per les variacions de les postures, i el plaer i la satisfacció obtingudes de coordinar les seves activitats amb les dels altres de forma cordial i divertida.

9788885720350

Especificacions

Editorial
Le Due Torri
Format
21 x 29,7 cm.
Encuadernació
Rústica
Pàgines
116
Edició
Maig 2020
ISBN
978-88-85720-35-0
EAN-13
9788885720350
Any de publicació
2020