close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Revista escacs Capakhine nº 13. La revista d'escacs per a infants i els seus pares

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .
Capakhine nº 13 Maximitzar

Capakhine nº 13

Disponibilitat: En stock

Els nens que juguen als escacs podran gaudir d'un nou número de Capakhine, amb les seves habituals articles d'obertures, mig joc, final, consells per a la competició etc.

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 1 lleialtat punt. El total del carret 1 point que es pot convertir en un val de 0,30 €.


Calcular Coste de Envío

Els nens que juguen als escacs podran gaudir d'un nou número de Capakhine, amb les seves habituals articles d'obertures, mig joc, final, consells per a la competició etc.

I com sempre, els adults, tant pares com monitors, entrenadors i interessats en els escacs educatiu, trobaran articles del seu interès.

Capakhine continua el seu camí amb l'orgull d'arribar cada vegada a més racons d'Espanya i el món.

Contingut de les dues versions, a la pestanya corresponent.

VEIEU UNA RESSENYA DE LES REVISTES CAPAKHINE AL NOSTRE BLOC.

  • Editorial Capakhine
  • Format 21 x 29,7 cm.
  • Encuadernació Rústica
  • Pàgines 100
  • Edició Primavera 2018
  • Idioma Castellà
  • Col.leccions Capakhine
  • Any de publicació 2018

Obertures d'Escacs: El Sistema Londres (i 2). Pel M.F. Óscar de Prat
El jugador i difusor dels escacs, Óscar de Prat, autor d'un fantàstic llibre sobre el Sistema Londres, que s'ha convertit en tot un best-seller, completa l'estudi que inición en Capakhine sobre aquesta obertura esquemàtica i senzilla d'aprendre. Com a gran especialista, ens resumeix les idees claus i ens mostra les línia SMAS importants, centrant-se en aquest lliurament a les línies en què les negres juguen amb g6.

Estratègia: Centre Clàssic. Pel G.M. Enrique Rodríguez
Continuant amb la sèrie sobre els diferents tipus de centres que es poden produir, el gran mestre andalús ens explica les virtuts i particularitats del centre clàssic, completant d'aquesta manera les idees que ja vam explicar sobre el centre mócil al número 2 de Capakhine.

Tàctica i Semàfor Tàctic. Per Antonio Gude
El prestigiós autor d'escacs, Antonio Gude, avança en la seva exposició sobre els diferents patrons tàctics. Toca el torn de la destrucció de la defensa, un recurs tàctic imprescindible en posicions d'atac contra el rei enemic. Després de l'explicació, el lector podrà practicar l'après amb la selecció de posicions que Gude ofereix al Semàfor Tàctic.

Finals. Exercicis a la fase final de joc. redacció
Selecció de problemes i exercicis sobre finals, en què es tracten posicions molt útils que hem d'aprendre o en les quals apareixen elements i idees fonamentals de la fase final de la partida. ¿Els finals són avorrits? Aquests no t'ho semblaran :)

Viatge a temps. Recordant Larsen. Pel M.I. Bjarke Sahl
El G.M. Bent Larsen va ser una de les grans promeses dels escacs europeu en una època en la que hi havia un domini absolut dels escacs sociético. El nostre col·laborador nòrdic, el M.I. Bjarke Sahl, ens parla de la seva compatriota i ens ensenya una interessantíssima i instructiva partida.

Conte: Qüestió de sort. Pel M.F. Luis Fernández Siles
El nostre director s'estrena com a "contista" amb aquest relat amb el qual pretén reflexionar sobre el factor "sort" en els escacs. Una paròdia sobre la superstició, que per cert és bastant freqüent, en el món dels escacs. Qüestió de sort et mantindrà amb un somriure als llavis ... toquem fusta i creuem els dits perquè sigui així.

I a més: Trucs i paranys en les obertures. Sabies que ...?, Els campions del món i molt més ...

Entrevista. Adriana Salazar. Per Manuel Azuaga
Una de les grans veus dels escacs educatiu, experta en la inclusió del nostre joc en edats molt primerenques (escacs preescolar o preajedrez). Conferenciant i creadora d'un particular mètode d'implementació del nostre joc a l'aula. El seu company de gires amb la Fundació Kaspàrov i amic, Manuel Azuaga, ens convida a conèixer-la millor.

Projecte Educatiu. Escacs i STEM. Per Estrella Veloso i Roger Castañer.
Les matèries STEM són les capacitats que exigiran les professions del futur. El projecte d'escacs educatiu que ens presenten Estrella Veloso i Roger Castañer, gira al voltant d'elles i l'aprenentatge col·laboratiu. Un projecte innovador que proposa utilitzar els escacs com a eina per preparar el futur dels més petits. Interessantíssim.

Escacs Terapèutic i Social. Els Escacs i l'Atenció. Per Juan Antonio Montero.
El major expert sobre l'ús terapèutic del nostre joc, conclou la seva exposició sobre com els escacs pot millorar els problemes cognitius relacionats amb l'atenció (iniciat en Capakhine 11). L'article es completa amb una mostra d'exercicis que l'autor fa servir amb aquesta finalitat en els tallers que sol impartir.

Recerca. Escacs per a nens d'altes capacitats. Per Sergio Caballero
La música i els escacs són dues de les recomanacions més freqüents que els especialistes suggereixen a pares amb nens d'altes capacitats. El nostre col·laborador Sergio Caballero ha contactat i entrevistat a alguns pares de nens tradicionalment coneguts com "superdotats" i que juguen a escacs, per mostranos com es relacionen amb l'univers de les 64 caselles.

Recursos educatius. Creació d'equips infantils per a la competició. Per José Luis Sierra.
Quins són els mètodes més adequats per crear grups de nens per a la competició? Quins elements entren en joc en aquests grups d'alt rendiment? Quin és el paper del monitor, del club o dels pares? José Luis Sirera torna a compartir-nos les seves experiències amb un tema del màxim interès.

Formació. Escacs i Geometria. Per Nicola Lococo.
El prestigiós filòsof i autor Nicola Lococo, ens resumeix part de la feina realitzada per la seva obra Els Escacs de Pitàgores, en concret sobre el capítol dedicat a la geometria. Per a tots aquells que volen integrar els escacs a l'aula d'una manera transversal, aquest article és d'un gran interès.

Reportatge. ¡Sataranji !. Una experiència d'escacs a Tanzània. Per Pablo Martínez
El nostre col·laborador Pablo Martínez, responsable de l'CTD Naranco d'Oviedo, ens relata una apassionant aventura viscuda a Tanzània, amb els escacs com a gran protagonista. Un cop més, podem veure com els escacs és una gran eina social.

Temes d'Història dels Escacs. Estudi de les formes clàssiques de conclusió de la partida. Per José Antonio Garzón.
L'apassionant recorregut que ens convida a fer Garzón amb els seus articles, arriba a un nou capítol. "En els nostres dies gairebé totes les partides conclouen per l'abandonament d'un dels jugadors. És infreqüent que es doni l'escac i mat, però en realitat aquest és l'únic llanci que atorga la victòria, i està implícit en la decisió d'abandonar. Sense això, durant un període de molts segles, que comprèn tota l'etapa dels escacs àrab i medieval, i també l'Edat d'Or dels escacs modern, 03:00 desenllaços atorgaven la victòria: el mat comú, l'ofegat i el robat. " Així comença la nova i apassionant lliurament del prestigiós periodista, autor i historiador José Antonio Grazón.

Reglament. Peça tocada. Pel A.I. Enrique Pescador.
Nostr expert en reglament i arbotraje, ens posa al dia sobre les últimes novetats sobre una regla que ja hem comentat en números anteriors de Capakhine: la regla de la peça tocada. Per a tots aquells que participen en competicions resultarà imprescindible mantenir-se informat de totes les novetats del reglament.

Reviews

Productes relacionats