close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Programa L'instint assassí en escacs descarregable

ha sigut afegit a la seva cistella
 933 096 565 / 663 296 015
L'instint assassí en escacs descarregable Maximitzar

L'instint assassí en escacs descarregable

Este sensacional DVD con el novedoso sistema ChessMedia incluye más de 4 horas de entrenamiento de alto nivel donde las explicaciones grabadas en vídeo se sincronizan con la voz y el tablero

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 2 Punts de la targeta. El total del carret 2 points que es pot convertir en un val de 0,60 €.


Calcular Coste de Envío

* El programa es descarrega i abonarà a la botiga de Chessbase. 
Segueixi l'enllaç, envieu-nos el comprovant de compra, i li regalarem un val descompte del 15% de l'import abonat en Chessbase, per comprar a la nostra botiga.

Precio: 24,99 euros. Descarregui'l aquí

Aquest sensacional DVD amb el nou sistema ChessMedia inclou més de 4 hores d'entrenament d'alt nivell on les explicacions gravades en vídeo es sincronitzen amb la veu i el tauler. Els Grans Mestres del tauler es caracteritzen per la seva capacitat de decidir la partides en qualsevol situació o fase de la partida. En aquesta ocasió, el Mestre Internacional Guillem Baches ens ajudarà a desenvolupar i cultivar aquest sisè sentit independentment de la nostra força de joc. Vol ampliar la seva visió combinatòria? Creu que li falta la força necessària per decidir les partides avantatjoses? ¿No té combativitat en posicions difícils? No s'ho pensi més i desenvolupi la seva Instint Assassí! Conté una versió de Chessbase Reader 9.0 per visualitzar el contingut complet del DVD. Disponible a partir d'ara mateix, completament en espanyol. 


Arriba a la nostra botiga el primer producte d'entrenament de la sèrie fritztrainer completament en espanyol! Aquest sensacional DVD amb el nou sistema ChessMedia inclou més de 4 hores d'entrenament d'alt nivell on les explicacions gravades en vídeo es sincronitzen amb la veu i el tauler.

Els Grans Mestres del tauler es caracteritzen per la seva capacitat de decidir la partides en qualsevol situació o fase de la partida. En aquesta ocasió, el Mestre Internacional Guillem Baches ens ajudarà a desenvolupar i cultivar aquest sisè sentit independentment de la nostra força de joc. Vol ampliar la seva visió combinatòria? Creu que li falta la força necessària per decidir les partides avantatjoses? ¿No té combativitat en posicions difícils? No s'ho pensi més i desenvolupi la seva Instint Assassí!

Els vídeos estan organitzats en els següents blocs:

· Introducció.
· Bloc I: Teoria de la combinació.
· Bloc II: Aprenguem dels Campions del món.
· Bloc III: En defensa.
· Bloc IV: Usant la màquina.

En el primer bloc de vídeos donarem un cop d'ull a la teoria de la combinació, les amenaces i les jugades assassines per tal de desenvolupar la seva visió combinatòria. En el segon, aprendrem dels Campions del Món entre ells els genials Alekhine, Fischer, Tal Capablanca. En el tercer, discutirem el Instint Assassí quan ens trobem en defensa. Per acabar, en el quart bloc parlarem del Instint de Silici quan tirem mà del nostre amic Fritz al laboratori casolà.

Conté una versió de Chessbase Reader 9.0 per visualitzar el contingut complet del DVD. Disponible al gener i completament en espanyol.

L'autor:

El Mestre Internacional Guillem Baches, 25, és un reconegut jugador imaginatiu i d'atac. Actualment viu a Barcelona on es va proclamar Campió de Catalunya Absolut (2003) i juga per l'equip de la UGA amb qui va aconseguir el Campionat de Catalunya per equips (2003, 2004) i el Sub-Campionat en la Primera Divisió Espanyola (2003). També és Enginyer Superior en Informàtica i ha publicat recentment el títol "10 Lliçons feia el Mestratge" per ChessBase, publicat amb la nova sèrie de vídeos en espanyol FritzTrainer.

No hay preguntas de clientes por ahora.

Preguntar
Tu pregunta ha sido envia para moderar. Gracias por preguntar!
Preguntar
Ocultar
Nombre:
Email:
Pregunta:
Idioma:
Código de validación
¿Puede leer la imagen? Click aquí para cambiar
  Preguntar

Reviews