close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Deep Fritz 14 - Català descarregable

ha sigut afegit a la seva cistella
 663 296 015
Benvingut !    Llenguatge:
Deep Fritz 14 - Català descarregable Maximitzar

Deep Fritz 14 - Català descarregable

En comprar aquest producte pot recollir fins a 5 Punts de la targeta. El total del carret 5 points que es pot convertir en un val de 1,50 €.


Calcular Coste de Envío

* El programa se descargará y abonará en la tienda de Chessbase. 

Siga el enlace, envíenos el comprobante de compra, y le regalaremos un vale descuento del 10% del importe abonado en Chessbase, para comprar en nuestra tienda.

Precio: 69,90 euros. Descárguelo aquí

S'ha acabat el temps dels "sols". Per això el nou Fritz surt des del principi preparat per aprofitar la potència dels multiprocessadors. Amb Deep Fritz 14 per primera vegada s'inclourà un mòdul de 64 bits i, igual que el seu predecessor, podrà córrer en equips amb fins a 8 nuclis de procés en paral · lel. El mòdul ha estat redissenyat completament i, comparat amb la versió anterior, ofereix un augment de Elo d'uns 100 punts. D'aquesta manera, Deep Fritz 14 forma part del grup dels programes d'escacs més forts del món.

Òptima compatibilitat amb Windows 8.1 - La interfície del programa, per primera vegada també estarà dissenyada per a l'arquitectura de 64 bits, amb el que funcionarà de forma àgil i ràpida en els sistemes operatius actuals. Per descomptat, la nova versió també inclou totes les funcions conegudes de joc, entrenament i anàlisi per les quals Fritz s'ha convertit en el programa d'escacs més popular.

Premium en Playchess.com.- Connecteu-vos amb Deep Fritz 14 al servidor més gran del món i gaudi d'interessants comentaris en directe dels tornejos d'escacs de l'elit mundial o participi en sessions d'entrenament amb els grans d'aquest ofici com, per exemple , Leontxo García, Daniel King, Maurici Ashley i Karsten Müller, entre molts altres. Deep Fritz 14 inclou accés Premium durant sis mesos.

Només valen els millors análisis.- Amb Deep Fritz 14 tindrà accés a la funció "Let 's Check" *, la millor i més àmplia base de dades del món, amb anàlisi d'altíssim nivell. Al servidor Let Check s'emmagatzemen més de sis milions de posicions amb profunds càlculs de mòduls sobre cadascuna d'elles i cada dia es milloren i amplien les anàlisis. Si vol saber ràpidament el que cal pensar d'alguna posició d'obertura, el mira en Let Check i llest. Hi trobareu tota la informació amb un sol clic, estalviant hores d'espera perquè no cal que faci calcular a seu ordinador.

inclou:

Mòdul completament reconstruït (64 bits / 32 bits)
     Interfícies de 64 bits i 32 bits
     Subscripció Premium a Playchess.com (6 mesos)
     Accés a servidor Let 's Check * (amb 200 milions de posicions analitzades en profunditat) ia la núvol de mòduls
     Nou llibre d'obertures compilat per Alex Kure (més de 4 milions de posicions)
     Base de dades amb més de 1,5 milions de partides i molt més

*) Accés "Let 's Check" amb Deep Fritz 14 fins al 2016.12.31

No hay preguntas de clientes por ahora.

Preguntar
Tu pregunta ha sido envia para moderar. Gracias por preguntar!
Preguntar
Ocultar
Nombre:
Email:
Pregunta:
Idioma:
Código de validación
¿Puede leer la imagen? Click aquí para cambiar
  Preguntar

Reviews