close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Houdini 4 Pro Standard descarregable

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .
Houdini 4 Pro Standard descarregable Maximitzar

Houdini 4 Pro Standard descarregable

Vladimir Kramnik analitza la partida decisiva de la de la Copa del Món de la FIDE. Els quatre semifinalistes comenten les seves millors partides!

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 6 Punts de la targeta. El total del carret 6 points que es pot convertir en un val de 1,80 €.


Calcular Coste de Envío

* El programa es descarregarà i abonarà a la botiga de Chessbase.

Segueixi l'enllaç, envieu el comprovant de compra, i li regalarem un val descompte del 10% de l'import abonat en Chessbase, per comprar a la nostra botiga.

Preu: 79,90 euros. Descarregui´l aquí

Houdini és el número u inqüestionable! El mòdul, escrit pel belga Robert Houdart, és conegut per trobar paranys i recursos en posicions que no poden ser desxifrades per altres mòduls. Ara, amb el llançament de la seva última reencarnació, el mòdul Houdini 4 ha millorat de manera significativa. Els seus 50 punts Elo més en força de joc representen pràcticament doblar el rendiment en anàlisi i duels de mòduls.

Un element significatiu de la nova versió és la possibilitat d'utilitzar les bases de finals Syzygy, que inclouen l'anàlisi completa de tots els finals fins a 6 peces *. Houdini 4 va ser desenvolupat tenint en compte la compatibilitat i ha estat afinat per treballar amb aquest format ultramodern de tablebases per oferir l'òptim en termes de precisió i força en els finals.

Houdini 4 també ofereix totes les virtuts i elements que van fer del seu predecessor el programa d'anàlisi més popular al món dels escacs, però ara també usa unes funcions de valoració extremadament precises que estan correlacionades directament amb les expectatives de victòria del mòdul en una posició concreta. A més, la manera tàctic millorat fa que Houdini abril sigui el millor solucionador de problemes d'escacs de tots els temps.

Houdini abril es lliura amb la més recent GUI de Deep Fritz 14 i també ofereix totes les característiques i funcions d'entrenament i anàlisi incloses de sèrie en Deep Fritz 14.

     inclou:
     Mòdul Houdini 4. Admet fins a 32 processadors / nuclis i 256 GB de taules de transposició.
     La nova interfície de Deep Fritz de 64 bits (+ interfície de 32 bits)
     Aceeso per Internet a la base de dades d'anàlisi més gran del món, Let 's Check, amb més de 200 milions de posicions àmpliament analitzades **
     Accés al núvol de mòduls de ChessBase
     Subscripció Premium a Playchess.com (6 mesos)
     Base de dades amb més de 1,5 milions de partides i molt més.

* Bases de finals Syzygy no incloses ** Accés a Let 's Check fins 31/12/2015 <

Reviews