close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Houdini 6 Standard. Versió Física i descarregable

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .
Houdini 5 Maximitzar

Houdini 5

Disponibilitat: En stock

Houdini 6 s'ha examinat en diverses àrees i s'ha perfeccionat completament en tots els llocs correctes: s'ha millorat l'avaluació de la posició, la recerca, la gestió del temps i l'ús de les taules de finals

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 6 Punts de la targeta. El total del carret 6 points que es pot convertir en un val de 1,80 €.


Calcular Coste de Envío

Pots comprar la versió descarregable i disposar de el programa immediatament aquí

* Només en Anglés i Alemany.

Houdini juny continua on ho va deixar el seu predecessor i afegeix uns sòlids 60 punts Elo a aquest formidable mòdul, que converteixen un cop més a Houdini en el programa d'escacs més fort disponible en l'actualitat en el mercat. Amb Houdini 6, no només es guanya en termes de potència de computació, sinó també pel que fa a temps. El nou mòdul dóna més rendiment fins i tot si només se li deixa calcular la meitat del temps que a la versió anterior.

Houdini 6 s'ha examinat en diverses àrees i s'ha perfeccionat completament en tots els llocs correctes: s'ha millorat l'avaluació de la posició, la recerca, la gestió del temps i l'ús de les taules de finals, el mateix que el processament en paral·lel. Houdini 6 ofereix uns resultats particularment excepcionals en sistemes amb gran nombre de CPU i pot gestionar fins a 128 fils en equips d'altes prestacions.

El "Mode tàctic" millorat transforma a Houdini 6 en el més enginyós solucionador de posicions de tots els temps i millora de nou els records en poder de les versions anteriors en els bancs de prova de tàctica. A més, al "Mode tàctic" també pot ara assignar un nombre exacte de fils, el que dóna a l'usuari flexibilitat addicional.

Malgrat totes les millores tècniques detallades, Houdini ha mantingut el seu estil de joc creatiu i imaginatiu: on altres programes no veuen futur o es queden tancats en les taules, Houdini dóna una sorpresa després d'una altra descobrint recursos amagats. Sens dubte té motius per estar desitjant fer servir la versió més recent de l'autèntic mag entre els programes d'escacs!

Houdini juny STANDARD inclou:

Mòdul Houdini 6 Standard: maneja fins a 8 nuclis de processador i 4 GB de memòria hash
Interfície de Fritz 15
Subscripció Premium a Playchess.com i Compte ChessBase (6 mesos)
Accés per Internet a la major base de dades d'anàlisi, "Let 's Check", amb més de 200 milions de posicions analitzades en profunditat (6 mesos)

PC Intel i5 (Quadcore), 8 GB RAM, Windows 10 or 8.1, DirectX10, graphics card with 512 MB RAM or more, 100% DirectX10- compatible sound card, Windows Media Player 11, DVD-ROM drive and internet access.

Minimum: Pentium III 1 GHz, 2 GB RAM, Windows 7/8, DirectX9, graphics card with 256 MB RAM, DVD-ROM drive, Windows Media Player 9 and internet access.

Reviews

Productes relacionats