close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Houdini 5

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .
Houdini 5 Maximitzar

Houdini 5

Disponibilitat: En stock

'El mag ha tornat! Amb la versió més recent d'aquest punter programa d'escacs, Houdini 5, Robert Houdart ha aconseguit tornar a catapultar-al cercle de l'elit del ciberescacs,

Més detalls

59,43 €
-10%
66,03 €

Afegir a la llista de desitjos

En comprar aquest producte pot recollir fins a 5 Punts de la targeta. El total del carret 5 points que es pot convertir en un val de 1,50 €.


Calcular Coste de Envío

* El programa està traduït al castellà.

'El mag ha tornat! Amb la versió més recent d'aquest punter programa d'escacs, Houdini 5, Robert Houdart ha aconseguit tornar a catapultar-al cercle de l'elit del ciberescacs, aconseguint mantenir el caràcter únic i individual del seu mòdul.

 

La seva sortida al mercat porto algun temps, ja que fa que ja tres anys de l'aparició del seu predecessor. No obstant això, ha valgut la pena l'espera. Houdini maig retorna al tauler un mòdul rejovenit i revigorizado, que té uns sorprenents 200 punts Elo més que Houdini 4. Això representa un salt pràcticament inconcebible en la força de joc per als estàndards d'avui dia, que el programador Robert Houdart només va ser capaç d'aconseguir desenvolupant noves tècniques i idees.

Un factor decisiu és la completament redissenyada funció de valoració, que ha estat reajustada per tenir en compte millor la seguretat del rei i el joc de peces. L'estil de joc únic de Houdini és el resultat d'una astuta combinació d'idees de joc agressives, solidesa posicional i comprensió estratègica. El que fa jugar i analitzar amb Houdini 5 particularment interessant és la gran munt d'idees amb que ve: el programa té totes les característiques de la creativitat desenfrenada. . On altres motors no veuen forma d'avançar i segueixen cap a les taules, no poques vegades Houdini descobreix recursos ocults i sorprenents.

A diferència del seu predecessor, Houdini 5 és més selectiu en establir jugades candidates, el que li permet més profunditat de cerca. D'aquesta modificació es beneficien totes les fases de la partida, però especialment els finals. Per a un joc de finals perfecte, Houdini 5 es pot utilitzar les taules de finals Syzygy * (disponibles en 4 DVD, "Endgame Turbo 4") combinades amb les taules de Nalimov i així sempre és capaç de trobar la forma més ràpida de donar mat * .

Houdini 5 també utilitza l'algoritme "lazy SMP", el que significa que és capaç d'aconseguir millors resultats que mai abans en sistemes multiprocessador.

El nou mòdul pot aprofitar la potència de càlcul de fins a 128 nuclis simultàniament.

La versió preliminar de Houdini 5 va guanyar convincentment el recent "TCEC Season 9 Rapid", per davant de tots els altres programes principals, sumant 56 punts en 62 partides (50 victòries i 12 taules) La versió final de Houdini 5 supera fins i tot aquest rendiment en altres 30 punts Elo, el que el converteix en el millor programa del món en l'actualitat.

El mòdul Standar està pensat per a sistemes multiprocessador de fins a 6 nuclis i pot utilitzar 4 GB de RAM.

inclou:

  Mòdul Houdini maig (Standard o Pro)
  La interfície més recent de Fritz 15
  Subscripció Premium a playchess.com i compta ChessBase (6 mesos)
  Accés per internet a la major base de dades d'anàlisi del món, "Let 's Check", amb més de 200 milions de posicions analitzades en profunditat (6 mesos)
* Les taules de finals no estan incloses en Houdini maig.

  • ISBN 978-3-86681-579-7
  • EAN-13 9783866815797

Mínimos: Pentium III 1 GHz, 2 GB RAM, Windows 7/8, DirectX9, tarjeta gráfica con 256 MB RAM, unidad lectora de DVD, Windows Media Player 9 y acceso a Internet. Recomendados: PC Intel i5 (Quadcore), 8 GB RAM, Windows 10 u 8.1, DirectX10, tarjeta gráfica con 512 MB RAM o más, tarjeta de sonido 100% compatible DirectX10, Windows Media Player 11, unidad lectora de DVD y acceso a Internet. Requisitos del sistema para la cuenta ChessBase: acceso a Internet y navegador actualizado, por ejemplo, Chrome, Safari. Para Windows, OS X, iOS, Android, Linux.

Reviews

Productes relacionats