Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
  • De rebaixa!
  • -80%
Programa escacs Rybka 4
  • Programa escacs Rybka 4

Fritz 16

41,24 €
8,25 € Estalvia un 80%

Per a les anàlisis escaquístics, Rybka s'ha convertit en una de les eines més importants, tant per a professionals com per a aficionats.

Quantitat
En stock

 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Des de fa diversos anys, Rybka és el clar número u en el món dels escacs informàtic. Cap altre programa va ser capaç d'aconseguir un augment similar de força de joc. Per a les anàlisis escaquístics, Rybka s'ha convertit en una de les eines més importants, tant per a professionals com per a aficionats. Perquè això segueixi sent així, l'equip de Rybka congregat entorn al programador Vasik Rajlich ha desenvolupat una versió encara més perfeccionada: "Rybka 4 juga de forma més agressiva i més tàctica".

El mòdul, durant els últims dos anys, ha estat millorat pràcticament en tots els camps. Un dels aspectes en què s'ha centrat l'atenció és en els coneixements sobre l'atac al rei. Referent a això, la nova Rybka 4 destaca per un olfacte encara més escrupolós i fiable que la seva antecessora. A més, la funció de cerca ara és encara més ràpida i eficient i la funció de valoració genera avaluacions encara més encertades. Pel que fa al seu estil de joc, Rybka 4 continua conseqüentment amb el desenvolupament dels últims anys. Gràcies a les millores també en l'àmbit tàctic, Rybka 4 es fa imprescindible per a tots aquells que necessitin treballar i analitzar amb mòduls d'escacs. Rybka 4 es comercialitzarà amb la interfície fàcil d'usar de Fritz 12 i inclou, al costat d'una base de dades amb 1,5 milions de partides, un any d'accés Clàssic a Playchess.com.

9783866811782
2017-12-01

Especificacions

Idioma
Alemany
Anglès
EAN-13
9783866811782