Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
90 ejercicios de estrategia
  • 90 ejercicios de estrategia

90 ejercicios de estrategia

19,13 €

Com diu Vesselin Topalov en el seu pròleg, «és una obra basada en exercicis pràctics (amb Posicions Crítiques), en la qual es pregunta a l'lector la millor solució possible, entre una sèrie d'opcions -totes elles molt lògiques-

Quantitat
No hi hà stock

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,30 €. 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Calculeu el cost de lliurament

Edició revisada i ampliada amb 26 Exercicis nous i més de 60 Temes Estratègics.

Com diu Vesselin Topalov en el seu pròleg, «és una obra basada en exercicis pràctics (amb Posicions Crítiques), en la qual es pregunta a l'lector la millor solució possible, entre una sèrie d'opcions -totes elles molt lògiques-».

Les partides corresponen als millors estrategs de tots els temps, com és el cas de Karpov (el principal protagonista), Petrosian, Korchnoi, Botvinnik, Kramnik, Kaspàrov ...

En el capítol de Solucions dels autors expliquen els defectes o virtuts de totes les alternatives proposades, i més d'analitzar exhaustivament la partida model exposen exemples i partides complementàries amb un procediment estratègic similar a el de la Partida Model de cada exercici. No es tracta només de mesurar els seus coneixements, sinó també d'aprendre i assimilar idees en la mateixa mesura. Aquesta obra intenta apostar per una bona selecció d'exercicis i per oferir a l'lector una completa informació amb posicions molt variades i riques.

Els Exercicis estan classificats segons nivell de dificultat, que va augmentant gradualment, i per variants d'obertura. Així mateix els autors classifiquen els exercicis segons temes estratègics. La idea d'el llibre és que els aficionats de nivell baix, mitjà o alt acumulin idees estratègiques d'una forma divertida i ràpida. Un llibre especialment útil per a tot tipus de jugadors, per a monitors i per a alumnes de tots els nivells.

9788493410452

Especificacions

Editorial
Chessy
Autor
González de la Nava, Amador
Romero Holmes, Alfonso
Format
16 x 23,5 cm.
Encuadernació
Rústica
Pàgines
292
Edició
2020
ISBN
978-84-934104-5-2
EAN-13
9788493410452
Temàtica
Problemes
Any de publicació
2020