Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Quaderns d'entrenament 4. Problemes d'estratègia
  • Quaderns d'entrenament 4. Problemes d'estratègia

Quaderns d'entrenament 4. Problemes d'estratègia

6,25 €

La col·lecció Quaderns d'entrenament és l'eina ideal perquè els aficionats de nivell mitjà desenvolupin i perfeccionin la seva capacitat tàctica i estratègica.

Quantitat
En stock

No reward points for this product.


 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Calculeu el cost de lliurament

La col·lecció Quaderns d'entrenament és l'eina ideal perquè els aficionats de nivell mitjà desenvolupin i perfeccionin la seva capacitat tàctica i estratègica.

Mitjançant el plantejament d'exercicis amb les seves corresponents solucions, es brinda al lector material per progrés escaquístic, el complement idoni per a la pràctica del joc.

L'estratègia és l'art del concepte i de la planificació, però també la filosofia del joc, la visualització de les estructures en lluita. Els temes estratègics s'ocupen d'aquells elements que tenen un paper fonamental en la interpretació de la partida, encara que no sempre es presenten aïllats, sinó que solen trobar-se interconnectats.

Els exercicis d'aquest quadern inclouen posicions en què la columna oberta, el lloc avançat, el peó passat o el domini espacial, entre d'altres, juguen un paper important.

Antonio Gude és un expert investigador i divulgador d'escacs. Ha dirigit diverses publicacions tècniques, traduït obres cabdals de la literatura escaquista i és l'autor dels llibres d'escacs en espanyol més venuts

9788412041033

Especificacions

Idioma
Castellà
Editorial
La Casa del Ajedrez
Autor
Gude, Antonio
Format
17 x 24 cm.
Pàgines
59
Edició
2019
ISBN
97-88412041033
EAN-13
978-8412041033
Temàtica
Mig joc
Any de publicació
2019
L
Luis
2020-02-19 16:43:03
Ideal para sacar ideas tanto en el medio juego y de cara al final
Productes comprats: El meu tercer llibre de tàctica Combinaciones en ajedrez Desenvolupi la seva càlcul en els escacs. 1. Medi joc Antologia dels finals d'alfil Desenvolupi la seva càlcul en els escacs. 2. Finals Quaderns d'entrenament 1. Tàctica 2016/2018 Quaderns d'entrenament 4. Problemes d'estratègia Quaderns d'entrenament 5. Finals tàctics

També li podria agradar