close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

El petit Fritz 1. Aprèn i entrena escacs. Fisica i descarregable

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .
El petit Fritz 1. Aprèn i entrena escacs Maximitzar

El petit Fritz 1. Aprèn i entrena escacs

Disponibilitat: En stock

Aprèn a jugar a escacs d'una altra manera! En aquesta aventura original d'escacs es guia suaument als alumnes, siguin nens o adults, pel joc de reis. Com es desplacen les peces? Què significa ofegat? A què es diu oposició?

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 2 Punts de la targeta. El total del carret 2 points que es pot convertir en un val de 0,60 €.


Calcular Coste de Envío

Pot comprar la versió descarregable i disposar de el programa immediatament aquíIndicat a partir de 8 anys, però és totalment comprès i manejat des dels 7 anys.

Aprèn a jugar a escacs d'una altra manera! En aquesta aventura original d'escacs es guia suaument als alumnes, siguin nens o adults, pel joc de reis. Com es desplacen les peces? Què significa ofegat? A què es diu oposició? Què és això del mat a escala? De manera clara i expressiva s'aclareixen aquestes i molts dubtes més sobre dels escacs, emmarcades en la història del Príncep Fritz, que està substituint al seu pare durant les vacances. De forma molt lletja i desconsiderada, just en aquest moment sorgeix el duel d'escacs contra el Rei Negre ... i ai! el petit Fritz no té ni idea de com es juga ... No obstant això, amb l'ajuda del Rei pintojo, i animat per la seva valenta cosina Bianca i la rata de claveguera Leo Llest, el petit Fritz accepta el repte i aprèn a jugar a escacs divertint-se, recorrent diferents estacions de joc i entrenant al Gimnàs de Neurones. Al final no només coneix les regles del joc de reis sinó també s'haurà assabentat de les pistes i trucs de manera es pot enfrontar al Rei Negre ben preparat, capaç de demostrar el que ha après.

Es recorda de com va aprendre a jugar als escacs? ¿Potser va ser de la manera típica, clàssica: amb l'avi com a profes que mai perdia la paciència? O al club d'escacs, en un d'aquests cursets donats per un oncle alguna cosa estranya però alhora simpàtic? Potser ser un autodidacte, que va aprendre amb l'ajuda d'un llibre de butxaca? Ara ChessBase i l'anomenada editorial alemanya Terzio, especialitzada en programari per a nens, acaben de publicar un programa interactiu d'ensenyament per aprendre i entrenar escacs.

El petit Fritz és una aventura original d'escacs que guia suaument als seus "aprenents", siguin nens o adults, feia el joc de reis, vivint situacions interactives i aplicant la didàctica més entretinguda i eficient que hi ha: l'aprendre jugant. De fet, la història i els jocs són tan divertits que fins als que ja coneixen els escacs gaudiran un munt d'aquest CD-ROM.

LA HISTÒRIA

Tot just el príncep Fritz ha pres possessió del càrrec de substituir al seu pare, el Rei Blanc, que s'ha marxat per passar uns dies de vacances al costat del mar amb la seva dona, i ja comença l'embolic:

El malvat Rei Negre s'aprofita de la situació de seguida i repta al nen a enfrontar-se amb ell en un duel d'escacs. Però ... el petit Fritz no té ni idea de com es juga! Ai! No obstant això, animat per la seva valenta cosina Bianca, que té gran iniciativa, accepta el repte. Faltaria més: es tracta de defensar l'honor de la casa reial!

I així es posa en marxa la història. Fritz i Bianca van a la sorra on tindrà lloc el duel. En el seu camí es topen amb el Rei pintojo, que és un vell amic de la família. Naturalment, aquest senyor alegre i bonàs es mostra disposat a ajudar els nens a preparar-se pel dol. Mitjançant una col·lecció de jocs amb noms sonors, com "El Desballestament de Lavabos" o "el xoc de Peons", els ensenya com es juga cadascuna de les peces. I tot això sense utilitzar un tauler d'escacs. És a dir, que els principiants en aquests instants ni tan sols s'adonaran que en realitat es tracta de jugar a escacs.

Després d'aquests jocs d'escalfament, els nens es posaran a entrenar al Gimnàs de Neurones per adquirir coneixements. Allà té els seus dominis la rata de claveguera Leo Llest, un vell i experimentat entrenador d'escacs sota la batuta començaran a practicar com es pot vèncer a l'adversari al tauler. Es tractaran qüestions interessants com, pàg. e., Què és això del mat a escala? Què significa ofegat? I taules? A què es diu oposició? Se segueix el mateix camí didàctic i es tracta de donar explicacions molt originals i alhora fàcils d'entendre i de recordar. I així arriba l'hora per entrenar aplicadament al tauler virtual, ensenyant-tot el necessari per aprofundir en el joc dels escacs, és a dir, no només les regles i com es mouen les peces, sinó també els avantatges tàctiques que alberga cadascuna d'elles . ¿Per a què serviria saber com es mou la torre si després no se sabés com donar mat a l'adversari amb ella?

> Hi ha una base de dades d'entrenament per a cadascuna de les seccions amb moltes posicions diferents per poder practicar les jugades en les situacions corresponents. Tot això sempre sota l'atenta companyia i vigilància de l'incansable entrenador Leo Llest, que identifica els errors i explica com s'ha de fer cada cosa. El grau de dificultat dels exercicis va augmentant a poc a poc i s'aprendrà pas a pas. Es tracta de jugar a jugar a escacs. Quan s'ha practicat prou un tema es rep una copa.

Qui vulgui comprovar com li va a l'entrenament es pot pujar a la bàscula de cervells perquè l'entrenador Leo Llest li tot les "neurones" que porta desenvolupades. Un cop realitzades totes les proves a les sales de pesos lleugers, mitjans i pesats, arriba el gran moment: comença el duel a la sorra contra l'antipàtic Rei Negre! Ara cal estar atent i concentrar bé per poder donar-li dur a aquest oponent tan perillós ... Aquí ja es mostrarà si un ha aconseguit convertir-se en un "petit estratègic" o en un "gran tàctic". I, amb una mica de sort i molta traça, ja pot sortir airós en la defensa de l'honor de la casa reial blanca!

Un munt de diversió escacs: des del principi i sense fi.

Després del duel amb el Rei Negre s'acaba l'aventura però no la diversió dels escacs. En qualsevol moment pot tornar a enfrontar-se amb el Rei pintojo o reptar al Rei Negre altra vegada o també jugar contra Leo Llest, segons els seus gustos i la força que desitgi en el seu adversari. Qui vulgui seguir entrenant també ho podrà fer. Hi ha uns 500 exercicis que seran recreats dinàmicament en cada apartat. Segur que algun aficionat als escacs fins pot veure temptat a batre els rècords en els jocs, pàg. i., per ser el millor "romperretretes" de tots els temps o per omplir les butxaques de calerons a la senyora Punyo Tancat a la seva torre plena d'aranyes.

Al costat de tot això, El petit Fritz li permet accedir a la sala de nens del servidor d'escacs de ChessBase www.playchess.com per fer partides i jugar tornejos per mitjà d'Internet. En ell pot enfrontar-se a altres aficionats de tot el món, pot xatejar, mirar partides o prendre part en cursets d'entrenament 'Es faran molts amics per mitjà dels escacs! El petit Fritz no només oferirà una iniciació incomparable al joc de les 64 caselles sinó que també els obrirà les portes al gran món fascinant dels escacs.

I per als escaquistes més professionals El petit Fritz no només serà un CD entretingut sinó també una oportunitat òptima per apassionar a més amics seus per la seva afició. Serà tot un regal original per a fills, fillols, nebots, amics ... Fins i tot per donar-se un homenatge a un mateix: creiem que no li defraudarà i que per fi hi ha una manera divertida d'aprendre a jugar a escacs.

 • Diseño de pantallas y programacion: Renate Wünschl y Thomas Polajnar GbR
 • Ilustraciones: Jörg Hilbert
 • Programacion modulo fritz: Mathias Feist (ChessBase GmbH)
 • Formato: CD-Rom
 • Presentacion: Caja DVD
 • Creacion: ChessBase GmbH 2002
 • ISBN: 978-3-932992-54-4
 • EAN-13: 9783932992544
 • Lenguajes: Version Castellano
 • Idioma Castellà, Anglès
 • EAN-13 9783932992544
 • Procesador Pentium II o equivalente, 233 MB
 • 32 MB RAM (16 MB memoria libre)
 • Tarjeta de sonido de 16-bit compatible con Sound Blaster
 • Unidad lectora CD-ROM velocidad 16x
 • Tarjeta grafica: Resolucion de 800x600 pixel con profundidad de color de 16-bit
 • Windows 95 / 98 / ME / XP / VISTA
 • No funciona en sistemas Windows de China, Japon, Korea

    

Reviews

M
MARIA DOLORS
2017-11-02 00:39:25
Crec que al primer volum podrien posar alguna instrucció de com/quan has de passar pantalles.
Purchased products: El petit Fritz 1. Aprèn i entrena escacs
El petit Fritz 1. Aprèn i entrena escacs has a rating of 8 out of 10 based on 1 customer reviews.