close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Escacs essencial

ha sigut afegit a la seva cistella
 663 296 015
Benvingut !    Llenguatge:
Escacs essencial Maximitzar

Escacs essencial

Disponibilitat: En stock

400 consells per millorar el teu nivell escaquístic.
Els escacs és més divertit com més es coneix i s'aprofundeix en el seu coneixement.

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 2 Punts de la targeta. El total del carret 2 points que es pot convertir en un val de 0,60 €.


Calcular Coste de Envío

400 consells per millorar el teu nivell escaquístic.

Els escacs és més divertit com més es coneix i s'aprofundeix en el seu coneixement; per això, la millora del nostre nivell tècnic i cultural que fa a aquest meravellós joc és una inversió de futur que ens garantirà plaer i diversió per a la resta de la nostra vida.

Per la gran quantitat de dades aportades, aquest llibre conforma una petita enciclopèdia dedicada als millors jugadors de la història dels escacs, revisant les principals escoles del pensament escaquístic.

Cada capítol pot estudiar-se de manera independent i està dedicat a un dels campions mundials o bé a un jugador molt destacat de la seva època, el llegat ha estat important per al desenvolupament dels escacs. Mitjançant cadascuna de les fitxes dedicades a aquests jugadors, el lector pot familiaritzar-se amb els seus èxits principals i arribar a conèixer la seva aportació al conjunt de coneixement de la teoria escaquística actual. Així mateix, cada capítol inclou un apartat de finals, amb posicions instructives, fins i tot per jugadors forts, així com una sèrie d'exercicis per resoldre, amb els quals el lector podrà exercitar les seves habilitats tàctiques alhora que s'entreté

Anècdotes, curiositats, moltes de les quals són poc conegudes, i consells, on l'experiència de molts jugadors es tradueix en sentències per transmetre uns coneixements, són altres de les seccions de completen cada capítol.

Els escacs és més divertit com més es coneix i s'aprofundeix en el seu coneixement; per això, la millora del nostre nivell tècnic i cultural que fa a aquest meravellós joc és una inversió de futur que ens garantirà plaer i diversió per a la resta de la nostra vida. Per la gran quantitat de dades aportades, aquest llibre conforma una petita enciclopèdia dedicada als millors jugadors de la història dels escacs, revisant les principals escoles del pensament escaquístic.

Cada capítol pot estudiar-se de manera independent i està dedicat a un dels campions mundials o bé a un jugador molt destacat de la seva època, el llegat ha estat important per al desenvolupament dels escacs.

Mitjançant cadascuna de les fitxes dedicades a aquests jugadors, el lector pot familiaritzar-se amb els seus èxits principals i arribar a conèixer la seva aportació al conjunt de coneixement de la teoria escaquística actual. Així mateix, cada capítol inclou un apartat de finals, amb posicions instructives, fins i tot per jugadors forts, així com una sèrie d'exercicis per resoldre, amb els quals el lector podrà exercitar les seves habilitats tàctiques alhora que s'entreté.

Anècdotes, curiositats, moltes de les quals són poc conegudes, i consells, on l'experiència de molts jugadors es tradueix en sentències per transmetre uns coneixements, són altres de les seccions de completen cada capítol. Són destacables els seus consells, sobre obertures, sobre aspectes psicològics, sobre finals, sobre el temps de reflexió i el rellotge, sobre les peces i la seva interacció, i fins a una secció amb bibliografia recomanada per seguir progressant, el que el constitueix en un llibre completíssim ". Comentari aparegut en Inforchess.

  • Editorial Paidotribo
  • Autor López Manzano, Antonio, Monedero, José
  • Format 15 x 21.5 cm
  • Encuadernació Rústica
  • Pàgines 372
  • Edició 2002
  • Idioma Castellà
  • ISBN 9788480194792

No hay preguntas de clientes por ahora.

Preguntar
Tu pregunta ha sido envia para moderar. Gracias por preguntar!
Preguntar
Ocultar
Nombre:
Email:
Pregunta:
Idioma:
Código de validación
¿Puede leer la imagen? Click aquí para cambiar
  Preguntar

Reviews

Productes relacionats

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: