Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Escola d'escacs
  • Escola d'escacs

Escola d'escacs

16,35 €

Aquest llibre és un manual complet d'iniciació que exposa de forma clara i senzilla els fonaments tècnics dels escacs: des dels rudiments del joc fins a les nocions bàsiques dels escacs de competició.

Quantitat
En stock

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,30 €.


 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Calculeu el cost de lliurament

Aquest llibre és un manual complet d'iniciació que exposa de forma clara i senzilla els fonaments tècnics dels escacs: des dels rudiments del joc fins a les nocions bàsiques dels escacs de competició.

En el terreny tàctic, estudia de manera detallada la capacitat de joc de cada peça, actuant per si sola, en conjunció amb una altra (equips tàctics) o dins d'un conjunt més ampli (figures tàctiques i combinacions, estudiades per temes).

Encara que els escacs de competicióntiende a considerar el mat com una possibilitat remota, no per això deixa de ser l'objectiu final del joc-rei.

Per aquest motiu, s'inclouen abundants models d'esmaixades típics que, donada la seva utilitat, el lector hauria de traslladar de la retina al disc dur del seu cervell. Nombroses preguntes conceptuals, exercicis i recomanacions pedagògiques concedeixen a l'obra una marcada orientació pràctica.

Per tal de portar al autodidacta a l'avantsala dels escacs de torneig, els dos últims capítols es serveixen tant de suggeriments tècniques i psicològiques com de plans alternatius d'entrenament per constituir una espècie d'entrenador a l'ombra que guiï els passos de escaquistes en potència .

El llibre també està concebut per al seu possible ús com a eina auxiliar per part de professors i monitors d'escacs, a manera de suport de les seves classes. Antonio Gude és un expert investigador i divulgador d'escacs. Ha dirigit diverses publicacions tècniques, traduït obres cabdals de la literatura escaquista i és l'autor dels llibres d'escacs en espanyol més venuts.

9788492517886

Especificacions

Idioma
Castellà
Editorial
La Casa del Ajedrez
Autor
Gude, Antonio
Format
17 x 24 cm.
Pàgines
264
Edició
2017
ISBN
978-84-925178-8-6
EAN-13
9788492517886
Temàtica
Mig joc
Any de publicació
2017