close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Escola d'escacs

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .
Escola d'escacs Maximitzar

Escola d'escacs

Disponibilitat: En stock

Aquest llibre és un manual complet d'iniciació que exposa de forma clara i senzilla els fonaments tècnics dels escacs: des dels rudiments del joc fins a les nocions bàsiques dels escacs de competició.

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 1 lleialtat punt. El total del carret 1 point que es pot convertir en un val de 0,30 €.


Calcular Coste de Envío

Aquest llibre és un manual complet d'iniciació que exposa de forma clara i senzilla els fonaments tècnics dels escacs: des dels rudiments del joc fins a les nocions bàsiques dels escacs de competició.

En el terreny tàctic, estudia de manera detallada la capacitat de joc de cada peça, actuant per si sola, en conjunció amb una altra (equips tàctics) o dins d'un conjunt més ampli (figures tàctiques i combinacions, estudiades per temes).

Encara que els escacs de competicióntiende a considerar el mat com una possibilitat remota, no per això deixa de ser l'objectiu final del joc-rei.

Per aquest motiu, s'inclouen abundants models d'esmaixades típics que, donada la seva utilitat, el lector hauria de traslladar de la retina al disc dur del seu cervell. Nombroses preguntes conceptuals, exercicis i recomanacions pedagògiques concedeixen a l'obra una marcada orientació pràctica.

Per tal de portar al autodidacta a l'avantsala dels escacs de torneig, els dos últims capítols es serveixen tant de suggeriments tècniques i psicològiques com de plans alternatius d'entrenament per constituir una espècie d'entrenador a l'ombra que guiï els passos de escaquistes en potència .

El llibre també està concebut per al seu possible ús com a eina auxiliar per part de professors i monitors d'escacs, a manera de suport de les seves classes. Antonio Gude és un expert investigador i divulgador d'escacs. Ha dirigit diverses publicacions tècniques, traduït obres cabdals de la literatura escaquista i és l'autor dels llibres d'escacs en espanyol més venuts.

  • Editorial La Casa del Ajedrez
  • Autor Gude, Antonio
  • Format 17 x 24 cm.
  • Pàgines 264
  • Edició 2017
  • Idioma Castellà
  • ISBN 978-84-925178-8-6
  • EAN-13 9788492517886
  • Temàtica Mig joc
  • Any de publicació 2017

Reviews

Productes relacionats