Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Estratègia d'escacs per a nens
  • Estratègia d'escacs per a nens

Estratègia d'escacs per a nens

12,02 €

Ja has après com jugar a escacs, has estudiat la tàctica i has conegut algunes obertures i finals bàsics. Com seguir?

Quantitat
En stock

 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Ja has après com jugar a escacs, has estudiat la tàctica i has conegut algunes obertures i finals bàsics. Com seguir?

La cola que ho uneix tot és l'estratègia. Elaborant un bon pla, els jugadors d'escacs aprofiten els punts forts del tauler i exploten les debilitats de l'adversari.

L'experimentat jugador i mestre Thomas Engqvist ens demostra com tot depèn de la lògica, una cosa que poden comprendre els jugadors de qualsevol edat. Explica com identificar l'estratègia correcta en una àmplia gamma de situacions típiques.

Amb aquesta guia, aviat trobaràs bons plans pel teu compte, ¡i jugaràs a escacs com un veritable mestre! Al principi, l'autor ens ensenya la importància de les caselles centrals i el joc de peons bàsic, abans d'examinar el paper de les peces i com aquestes es veuen afectades per l'estructura de peons.

Després veuràs com coordinar-les per llançar atacs de diferent tipus, i finalment tindràs l'oportunitat de provar els teus coneixements estratègics amb 27 exercicis, tots amb les seves solucions completes.

Estratègia d'escacs per a nens és un curs complet que t'ajudarà a entendre el potencial de les teves peces i a jugar les teves partides amb més determinació.

Deixaràs de sentir els escacs com una sèrie d'esdeveniments aleatoris: prendràs el comandament de les forces i les dirigeixis com el general en cap d'un exèrcit. Thomas Engqvist és un conegut mestre internacional suec amb més de tres dècades d'experiència.

És un reeixit entrenador que també ha fet notables contribucions a la teoria dels escacs. És l'editor del lloc web schacksnack.se i ensenya escacs en una escola d'Estocolm.

9788492517879

Especificacions

Editorial
La Casa del Ajedrez
Autor
Chandler, Murray
Format
17,5 cm. x 22,5 cm.
Pàgines
128
Edició
2017
Idioma
Castellà
ISBN
978-84-925178-7-9
EAN-13
9788492517879
Temàtica
Mig joc
Col.leccions
... d'escacs per a nens
Any de publicació
2017