Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Ajedrez jugada a jugada. La defensa Eslava
  • Ajedrez jugada a jugada. La defensa Eslava

Escacs jugada a jugada. La defensa Eslava

18,27 €

En plantejar continus reptes al lector i respondre a les seves possibles dubtes, el format jugada a jugada estimula notablement l'aprenentatge i la pràctica de les qualitats essencials.

Quantitat
No hi hà stock. Pot realitzar la comanda, el rebrà en 3 dies

 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Nou títol d'aquesta original col · lecció, que constitueix una plataforma idònia per estudiar les obertures d'escacs.

En plantejar continus reptes al lector i respondre a les seves possibles dubtes, el format jugada a jugada estimula notablement l'aprenentatge i la pràctica de les qualitats essencials, juntament amb l'assimilació tradicional de coneixements teòrics.

S'han triat amb cura preguntes i respostes que li mantinguin activament implicat i li permetin comprovar el seu progrés i grau d'assimilació. És una forma excel · lent d'estudiar qualsevol obertura d'escacs i, a la vegada, de millorar els seus coneixements escaquístics.

En aquest llibre, Cyrus Lakdawala estudia la universalment popular Defensa Eslava, que durant molts anys ha estat el seu principal resposta contra 1.d4 L'autor ens transmet aquí la seva experiència i coneixements sobre la seva obertura favorita, oferint-nos una proposta de repertori per a les negres, amb respostes a totes les preguntes clau.

     Guia i entrenament essencial en la Eslava
     Inclou un repertori per a les negres en aquesta defensa
     Suposa un enfocament ideal per a l'estudi de les obertures

Cyrus Lakdawala és Mestre Internacional. Compte en el seu haver amb triomfs al National Open i en l'American Open. Ha estat campió estatal de Califòrnia en sis ocasions. És professor d'escacs des de fa trenta anys, i actualment entrena a alguns dels més destacats juvenils nord-americans.

9788492517374

Especificacions

Idioma
Castellà
Editorial
La Casa del Ajedrez
Autor
Lakdawala, Cyrus
Format
17 x 24 cm.
Encuadernació
Rústica
Pàgines
240
Edició
1ª 02 / 2013
ISBN
978-84-92517-37-4
EAN-13
9788492517374
Col.leccions
Escacs jugada a jugada
Any de publicació
2013