close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Llibre escacs Els 100 finals que cal saber

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .
Els 100 finals que cal saber Maximitzar

Els 100 finals que cal saber

Disponibilitat: En stock

En contrast amb la constant evolució de la teoria d'obertures d'escacs, la dels finals és molt més duradora. Si ens referim als finals bàsics, és gairebé immutable.

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 2 Punts de la targeta. El total del carret 2 points que es pot convertir en un val de 0,60 €.


Calcular Coste de Envío

2a edició revisada

En contrast amb la constant evolució de la teoria d'obertures d'escacs, la dels finals és molt més duradora. Si ens referim als finals bàsics, és gairebé immutable. Per això una vegada "bé" apresa serà un coneixement en el qual podem confiar per sempre. La majoria dels jugadors tenen deficiències en el seu coneixement dels finals teòrics i això incideix en el resultat de les seves partides, i en l'evolució general del seu joc.

Els nous ritmes de temps, que no permeten descobrir totes les subtileses d'un final, durant la partida, agreugen la situació d'aquells jugadors que no tenen sòlids coneixements previs.

Aquest llibre serà de gran ajuda per a tots els que volen solucionar aquest problema, i amb ell, l'autor fa caure el mite de la complexitat de la teoria de finals.

Els finals "que cal saber" són relativament pocs. Aquí s'han seleccionat els 100 que l'autor ha considerat més útils. A través d'explicacions detallades i amenes, amb ajuda de gran quantitat d'imatges, oferint gran quantitat de regles simples i resumint amb claredat els coneixements més importants, no hi ha dubte que el lector millorarà en el desenllaç de les seves partides.

"Els 100 finals que cal saber" no pretén ser una enciclopèdia, que abasti tots els finals coneguts i serveixi com a consulta, sinó una eina pràctica, que permeti millorar el coneixement dels finals teòrics que es produeixen més sovint a la partida viva.

Quan juguem un final, els nostres pensaments s'encaminen a reduir-lo a una posició coneguda. Si tenim una bona base i un coneixement sòlid d'aquestes posicions, les nostres possibilitats d'èxit seran molt grans.

L'èxit de la primera edició, que es va esgotar ràpidament, ens ha animat a millorar el llibre i llançar aquesta segona edició que tens a les mans.

S'hi han corregit els errors detectats, s'han afegit nous exemples i explicacions més detallades d'algunes posicions, i s'ha augmentat el nombre d'exercicis, que han d'ajudar el lector a comprovar el seu coneixement dels finals i permetre saber quin són aquells que necessiten un nou repàs.

  • Editorial Esfera
  • Autor De la Villa García, Jesús
  • Format 16,5 x 24 cm
  • Encuadernació Rústica
  • Pàgines 212
  • Edició 1ª 2008
  • ISBN 978-99920-906-7-1
  • EAN-13 9789992090671
  • Temàtica Finals
  • Any de publicació 2008

Ressenyes

V
Vicente J.
2020-01-23 20:57:11
Todo correcto y sin sorpresas. Rapidez en la entrega del pedido.
Productes comprats: Els 100 finals que cal saber
F
FELIPE
2019-03-22 15:47:51
Un libro tremendamente pedagógico, muy bien estructurada y presentada la materia.
Productes comprats: Els 100 finals que cal saber
M
Maria Luisa
2018-01-11 21:25:20
Era para un regalo de reyes. Pero ha gustado.
Productes comprats: Els 100 finals que cal saber

Productes relacionats