Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Llibre Saps jugar a escacs, papa?
  • Llibre Saps jugar a escacs, papa?

Saps jugar a escacs, papa?

28,75 €

Aquest llibre sobre l'ensenyament dels escacs no és un més.

Per què escriure un llibre més en l'era en què triomfa la imatge sobre la lletra?

Quantitat
En stock

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,60 €.


 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Calculeu el cost de lliurament

Aquest llibre sobre l'ensenyament dels escacs no és un més.

Per què escriure un llibre més en l'era en què triomfa la imatge sobre la lletra?

Els misteris de l'aprenentatge i els seus mecanismes són molts. Aprendre és una mica més complex que omplir el cap de dades i a aquest llibre li agradaria indagar en aquesta direcció.

Llegint un va cisellant un món interior propi que a les imatges tant els costa causa de la seva fugacitat. Els nostres nens d'avui en dia potser necessitin d'aquest paradigma.

Al llarg d'aquest llibre, l'autor pretén que el lector no deixi de fer-se preguntes i que això sigui un estímul per al seu aprenentatge i creativitat. A més aquest llibre pretén ser un llibre ben estructurat.

 

A qui va destinat aquest llibre?

-especialment a aquells que es dediquen a l'ensenyament dels escacs, sobretot a nens. És el llegat de les experiències de l'autor durant més de 25 anys. Aquí trobaran les seves reflexions sobre el difícil art d'ensenyar escacs.

-A aquells pares, mares, avis o amics que senten la necessitat de presentar el joc rei als seus éssers més estimats, especialment als seus més petits. Mentre fan d'alumnes fan també de professors. Aprendre mentre s'ensenya, ensenyar mentre s'aprèn. Aprendre compartint.

-A aquells que encara no saben jugar i aquells que tot i saber les regles tenen encara molts dubtes. En aquest llibre obtindran informació per perfeccionar les seves habilitats amb nombrosos exemples i exercicis.

- I, per descomptat, hi caben també aquells amants de la història dels escacs.

 

Com està estructurat el llibre?

El Dr Emmanuel Lasker gran matemàtic, filòsof i campió del món d'escacs deia el següent: "Vostès no aprendran cap art si es restringeixen només a ell; han de buscar associacions, les seves connexions, també les seves relacions lògiques i els seus analogies amb la resta de coses "

Aquestes paraules semblen estar escrites per a aquest llibre.

 

Els 33 capítols d'aquest treball estan estructurats en 6 blocs diferents. Cada un d'ells enfoca el tema escaquístic des d'una perspectiva diferent. Cada capítol comença amb una reflexió més o menys filosòfica. A continuació, el bloc de la història de Martín i el seu pare. Martín és un nen que va a classes extraescolars d'escacs en el seu col·legi. A la tarda, en tornar a casa, repassa amb el seu pare i davant del tauler, el que s'ha après en aquestes classes.

Després trobem la part teòrica que està tractada exclusivament a força de preguntes. Després de la teoria dels exercicis. Aquest llibre conté prop de 700 exercicis que podran ser utilitzats de diverses maneres depenent per a qui està enfocat a l'aprenentatge. L'últim bloc el formen les fotos amb misteri, una forma més abstracta i creativa d'enfocar l'aprenentatge que busca l'analogia de la foto amb un tema escaquístic i la història dels escacs. A la part final del llibre, segur que descobreixen sorpreses molt interessants i útils, sobretot per als professors d'escacs.

 

Miguel Ángel Mimbela López, nascut a Saragossa el 3 d'agost de 1966, té el títol de monitor superior per la FEDA. Director i professor de l'escola d'escacs de l'Agrupació Artística Aragonesa, club degà, des de 1992. Com a jugador va arribar a 2260 (Elo FIDE). Campió d'Aragó per equips diverses vegades. Llicenciat en Veterinària. Avui dia dedicat de ple a l'ensenyament musical i ajedrecística.

9788494561139

Especificacions

Idioma
Castellà
Editorial
Chessy
Autor
Mimbela, Miguel Ángel
Format
DIN-A4
Encuadernació
Rústica
Pàgines
304
Edició
2016
ISBN
978-84-945611-3-9
EAN-13
9788494561139
Temàtica
Per a nens
Any de publicació
2016