close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

II Copa Piatigorsky - Santa Mónica 1966

ha sigut afegit a la seva cistella
 663 296 015
Benvingut !   Llenguatge:
II Copa Piatigorsky - Santa Mónica 1966 Maximitzar

II Copa Piatigorsky - Santa Mónica 1966

Disponibilitat: En stock

A l'estiu de 1966 la ciutat de Santa Mònica, a Califòrnia, va esdevenir la seu de l'esdeveniment internacional d'escacs més important celebrat a EE. UU. en els últims 70 anys.

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 1 lleialtat punt. El total del carret 1 point que es pot convertir en un val de 0,30 €.


Calcular Coste de Envío

A l'estiu de 1966 la ciutat de Santa Mònica, a Califòrnia, va esdevenir la seu de l'esdeveniment internacional d'escacs més important celebrat a EE. UU. en els últims 70 anys.

Van ser convidats deu dels grans mestres més forts del món: cada un havia estat campió nacional del seu país; cada un havia competit en alguna de les rondes classificatòries per al campionat mundial; un era l'actual campió del món, i dos s'enfrontarien, sis anys més tard, a Reykjavík.

Tots ells es van reunir aquí per competir per la Segona Copa Piatigorsky. És comprensible, per tant, que el torneig resultés excepcionalment dur, i que es produïssin algunes de les més emocionants, innovadores i dramàtiques partides de l'època posterior a la guerra.

Algunes van ser espectaculars, com l'elegant sacrifici de dama utilitzat per Larsen per derrotar Petrosian; altres van consistir en lluites posicionals de tremenda complexitat (Fischer-Spassky, ronda 8), o es van resoldre amb la irrupció d'atacs aclaparadors (Fischer-Najdorf, ronda 16).

Si únicament es presentaran les 90 partides d'aquest històric torneig, seria sens dubte un document molt important per als escacs. Però és que, a més, el llibre que té a les mans conté un element que el converteix en únic en la literatura en escacs. ¡Superbs comentaris de totes les partides!

Totes les partides estan comentades per almenys un dels contendents i la majoria d'elles per tots dos, que van treballar independentment per petició expressa de l'organització del torneig.

Cada jugador explica el curs dels seus pensaments i els motius de les seves decisions, i el lector obté una visió fascinant del xoc entre dues ments agudes absortes en els problemes concrets que es presenten en el tauler d'escacs, amb el tic-tac del rellotge sonant a la llunyania.

Malgrat el pas del temps, la qualitat dels comentaris és imperible. L'edició en castellà arriba al 50 aniversari d'aquest impressionant torneig. «Probablement el millor llibre de tornejos escrit mai» (David Levy)

  • Editorial Chessy
  • Autor Fischer, Bobby
  • Format 16 x 23,5 cm.
  • Pàgines 290
  • Edició 2016
  • Idioma Castellà
  • ISBN 9788494561146
  • Any de publicació 2016

Prólogo 7

Introducción 11

Primera ronda 18

Segunda ronda 33

Tercera ronda 47

Cuarta ronda 60

Quinta ronda 72

Sexta ronda 90

Séptima ronda 105

Octava ronda 118

Novena ronda 133

Décima ronda 147

Undécima ronda 162

Duodécima ronda 173

Decimotercera ronda 189

Decimocuarta ronda 201

Decimoquinta ronda 215

Decimosexta ronda 225

Decimoséptima ronda 242

Decimoctava ronda 256

Epílogo 271

Álbum de fotos 273

Índice de aperturas 287

Índice de partidas 288

Opinions

No hay preguntas de clientes por ahora.

Preguntar
Tu pregunta ha sido envia para moderar. Gracias por preguntar!
Preguntar
Ocultar
Nombre:
Email:
Pregunta:
Idioma:
Código de validación
¿Puede leer la imagen? Click aquí para cambiar
  Preguntar

Productes relacionats