close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Llibre escacs Antologia dels finals d'alfil

ha sigut afegit a la seva cistella
 663.296 015. Fes la teva comanda, l´enviem en 24h .
Antologia dels finals d'alfil Maximitzar

Antologia dels finals d'alfil

Disponibilitat: En stock

Hi ha molt pocs llibres bons dedicats als finals d'alfil. La literatura ajedrecística els ha restat importància.

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 1 lleialtat punt. El total del carret 1 point que es pot convertir en un val de 0,30 €.


Calcular Coste de Envío

Hi ha molt pocs llibres bons dedicats als finals d'alfil. La literatura ajedrecística els ha restat importància. Si es fes un estudi estadístic entre el nombre de partides que acaben en un final de torre respecte a les que acaben en un final d'alfil, encara que les primeres serien més nombroses, la proporció entre el nombre de partides en què es donen els respectius finals és menor que la gran abundància de llibres dedicats a la fi de torres pel que fa als escassos dedicats a la fi d'alfil.

Atès que cada alfil només té a la seva disposició la meitat de les caselles del tauler (les corresponents al color sobre el qual es mou), el nombre de jugades disponibles es pot veure tan reduït que en els finals de alfil és molt freqüent trobar posicions de zugzwang.

Aquest llibre conté un total de 120 finals entre els que indubtablement hi ha els millors de la història dels escacs. S'agrupen en capítols segons el principal factor estratègic que caracteritza cada final. En les anàlisis, que han estat comprovats per programes d'ordinador, s'ha intentat donar un enfocament didàctic per ajudar a comprendre les maniobres més adequades a cada tipus de posició.

L'estudi d'aquestes pàgines serà molt profitós per al jugador de torneig, no només per aprendre tècniques específiques aplicables als finals d'alfil, sinó principalment per crear la mentalitat que en els finals d'alfil és possible gaudir d'un joc complex ple de subtileses .

S'agrupen en capítols excel·lentment estructurats. RECULL millors mecanismes tècnics per aprofitar bé un avantatge concreta en aquest tipus de finals. MOLT DIDÀCTIC. Després de cada capítol hi afegim un resum de les millors maniobres.

Han estat revisats amb ajuda de tres programes diferents d'ordinador. En molts casos s'han trobat idees no analitzades, afegit variants i corregit errors d'anàlisi.

L'autor Jacinto Gil Serra ha col·leccionat durant moltíssims anys els millors finals d'alfil jugats en partides de mestres, i els ha estudiat detingudament amb ajuda dels programes informàtics. El present llibre és fruit d'una acurada selecció i del seu acurat estudi, amb la revisió tècnica del GM Alfonso Romero. Jacinto Gil és autor a més del llibre Antologia dels finals de torre.

 • Editorial Chessy
 • Autor Gil, Jacinto
 • Format 16 x 23,5 cm
 • Encuadernació Rústica
 • Pàgines 274
 • Edició 2018
 • Idioma Castellà
 • ISBN 978-94-948179-4-6
 • EAN-13 9789494817946
 • Temàtica Finals
 • Any de publicació 2018

Ressenyes

L
Luis
2020-02-19 16:42:46
Ideal para aprender sobre los finales de alfiles, tanto del mismo color como de distinto
Productes comprats: El meu tercer llibre de tàctica Combinaciones en ajedrez Desenvolupi la seva càlcul en els escacs. 1. Medi joc Antologia dels finals d'alfil Desenvolupi la seva càlcul en els escacs. 2. Finals Quaderns d'entrenament 1. Tàctica 2016/2018 Quaderns d'entrenament 4. Problemes d'estratègia Quaderns d'entrenament 5. Finals tàctics
Antologia dels finals d'alfil has a rating of 10 out of 10 based on 1 customer reviews.

Productes relacionats