Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
DGT Smart Board coordenades peces plastic
 • DGT Smart Board coordenades peces plastic
 • DGT Smart Board coordenades peces plastic
 • DGT Smart Board coordenades peces plastic
 • DGT Smart Board coordenades peces plastic
 • DGT Smart Board coordenades peces plastic
 • DGT Smart Board coordenades peces plastic

DGT Smart Board peces plàstic

244,63 €

Amb la mateixa gran funcionalitat i experiència d'usuari que els taulers electrònics DGT existents més cars, l'Smart Board és una magnífica opció per a la gamma DGT de taulers d'escacs electrònics.

Coordenades
Quantitat
No hi hà stock

By buying this product you can collect up to 24 loyalty points. Your cart will total 24 points that can be converted into a voucher of 7,20 €. 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Calculeu el cost de lliurament

DGT Smart Board és la nova incorporació a DGT de la gamma de taulers d'escacs electrònics. Aquesta computadora electrònica està dissenyada per ser més assequible i està fabricada en plàstic d'alta qualitat.

Amb la mateixa gran funcionalitat i experiència d'usuari que els taulers electrònics DGT existents més cars, l'Smart Board és una magnífica opció per a la gamma DGT de taulers d'escacs electrònics.

El DGT Smart Board és adequat tant per a l'ús en tornejos com a la llar.

Per a ús domèstic:

Joc per ordinador, entrenament, anàlisi i estudi: El DGT Smart Board interactua amb el programari i els motors d'escacs més forts disponibles en el seu PC o ordinador portàtil. Afegiu l'ordinador d'escacs DGT Pi per convertir el seu Smart Board en el seu company de combat més fort. Emmagatzema automàticament les partides jugades per publicació o anàlisi.

Joc en línia: jugui en línia contra oponents de tot el món usant el DGT Smart Board com el seu dispositiu d'entrada. Els moviments dels oponents (humans o motors) es mostren a la pantalla del rellotge d'escacs DGT3000 que es connecta amb l'Smart Board.

Transmissió en viu per Internet: utilitzeu el programari gratuït DGT LiveChess i el servidor en el núvol per transmetre les seves partides d'escacs en viu a través d'Internet.

Per a ús domèstic, es subministra un sol cable USB amb un DVD gratuït de Chessbase que li atorga accés Premium a Playchess.com i al motor de joc d'escacs Fritz14.

Per a ús en tornejos:

Configuració del torneig: DGT Smart Boards són totalment compatibles per al seu ús juntament amb els taulers electrònics DGT de fusta existents en una configuració de torneig.

Transmissió en viu per Internet: utilitzeu el programari gratuït DGT LiveChess i el servei en el núvol per transmetre el seu torneig en viu a través d'Internet.

'Les connexions de cable per al Smart Board en la configuració de tornejos han de demanar-se per separat!

¡Les peces d'escacs de plàstic que es mostren a la foto estan incloses!

Disseny innovador

El DGT Smart Board té un nou disseny innovador. L'acabat en fusta a la part superior del tauler és visualment molt atractiu. El disseny és lleuger i ergonòmic, el que facilita el seu transport. El tauler està disponible amb o sense índexs i és compatible amb tots els taulers d'escacs electrònics DGT.

Tots els beneficis dels escacs electrònic en un tauler real més que assequible!

Sistema operatiu: Windows 7, 8 o 10.

El tauler està és compatible amb tots els sistemes electrònics DGT ja siguin de plàstic o de fusta. La mida de la part superior del tauler és de 52 x 52 cm i la mida per casella és de 55 x 55 mm.

A causa de la connexió a través d'USB 3.0, no és possible utilitzar la Smart Board amb Windows XP (o anterior).

Contingut del paquet:

 • tauler
 • peces de plàstic model DGT
 • cable USB
 • ChessBase DVD amb accés premium al servidor playchess.com i motor de joc Fritz 14.

Al realitzar la comanda, pot escollir el tauler amb o sense coordenades.

Especificacions

Pes
3,2 Kg.
Material
Tauler de plàstic alta qualitat i peces de plàstic
Alçada Rei
56 mm.
Marca
DGT
Mida tauler
52x52 cm.
Mida caselles
55 mm.
Fabricante
DGT Projects
Any de publicació
2017
Peces electròniques
DGT de plàstic
Tipus de connexió
USB
R
Ruben
2019-09-20 21:02:23
El tablero sensorial de DGT al mejor precio. Plástico de muy buena calidad, imitación madera muy bien conseguido. Funciona igual de bien que los eboards de madera de DGT. Las piezas de plástico también son de buena calidad y tienen un buen aplomo. Se puede usar también con piezas de madera electrónicas de DGT. Viene con cable USB para conectar al ordenador, drivers Live Chess y una licencia del Fritz. Adquiriendo por separado un adaptador para USB de móvil, se puede conectar al móvil con la APP gratuita "Chess for Android": https://www.youtube.com/watch?v=VFBiXXw84Q8

També li podria agradar