close Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
ha sigut afegit a la seva cistella
 933 096 565 / 663 296 015

Avís legal

Informació general:

En compliment del que estableix la llei 34/2002 d'11 de juliol, de serveis de la societat d'informació i de comerç electrònic, les dades relatives al lloc web de ESCACIMAT són:

ESCACIMAT, SLU
Administrador: Carlos Godesard Forga
Direcció: Marià Aguiló, 67-08005 Barcelona
Contacte: info@escacimat.com. 933 096 565/615 941 930
CIF: B-66694621
 

Limitació de responsabilitat:

La informació subministrada per ESCACIMAT en aquesta pàgina web és a títol informatiu i, per tant, ESCACIMAT no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit dels seus continguts i del seu dret a actualitzar-los quan vulgui, eliminar-los, limitar-los o impedir l' accés de forma definitiva o temporal.
Amb els límits establerts per la llei, ESCACIMAT, no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades i informacions contingudes en les seves pàgines web.
Aquestes pàgines poden contenir enllaços a pàgines de terceres persones que ESCACIMAT, no pot controlar i, per tant ESCACIMAT no pot assumir ni assumeix responsabilitat pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers ni per l'ús que es pugui fer.
ESCACIMAT no es fa responsable dels possibles errors informàtics que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics, ni per les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador utilitzat per l'usuari o pel fet de no utilitzar una versió degudament actualitzada .
 

Propietat intel·lectual:

Les marques comercials i qualsevol marca esmentada en aquesta pàgina web és propietat del seu legítim propietari. Els textos, imatges, sons, animacions, programes, descàrregues i altres continguts que s'inclouen en aquests pàgina web són propietat de ESCACIMAT, o, en tot cas, té cedits els drets d'ús i divulgació pública.
Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial d'aquests continguts ha de tenir el consentiment explícit de ESCACIMAT.