Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Cómo jugar la Najdorf vol.2
  • Cómo jugar la Najdorf vol.2

Com jugar la Najdorf vol.2

24,79 €

El sistema Najdorf de la Defensa Siciliana té una reputació llegendària com a arma defensiva de les negres. És una obertura en què sovint la gent lluita pel punt complet,

Quantitat
No hi hà stock

By buying this product you can collect up to 2 loyalty points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 0,60 €. 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Calculeu el cost de lliurament

Aquest programa només està disponible en descàrrega a la botiga de fabricant. Compri-aquí i disposi d'ell immediatament.

Disponible només en anglès

El sistema Najdorf de la Defensa Siciliana té una reputació llegendària com a arma defensiva de les negres. És una obertura en què sovint la gent lluita pel punt complet, en lloc de limitar-se a defensar la posició amb les peces negres. Molts grans jugadors han contribuït al desenvolupament d'aquesta complexa variant.

Hi va haver dos campions del món que van construir gran part de les seves carreres emprant el sistema Najdorf com a resposta predilecta davant 1.e4: Bobby Fischer i Garry Kasparov. Tots dos jugadors han celebrat èxits espectaculars amb ella, tots dos van usar la Najdorf durant la seva etapa de nens prodigi i la van mantenir com a part important del seu repertori durant totes les seves carreres. Només en anglès.

Per Garry Kasparov és un resum de l'experiència amb la Najdorf en els nivells més alts dels escacs. Per als aficionats als escacs i per als professionals constitueix, per igual, una fita quan el major expert del món comparteix tots els secrets de la seva obertura favorita. A la primera part, Garry Kasparov va presentar els diversos subsistemes de la Najdorf, incloent la variant del peó central enverinat.

La segona part està dedicada a les línies principals contra 6.Ag5 e6 7.f4. No falta la llegendària Variant Polugaevsky.

El DVD conté més de dues hores de classes particulars de primeríssim nivell. S'inclou l'última versió del Chess Base 9.0 Reader, una gran base de dades de referència amb totes les partides importants de la Najdorf, així com un llibre d'obertures complet que pot emprar-se per practicar amb Fritz el que ha après.