Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
El Camí dels escacs
  • El Camí dels escacs

El Camí dels escacs

13,46 €

El Camí dels escacs és un llibre pensat per a tots els públics, grans i petits, que sentin curiositat, vulguin aprendre a jugar o conèixer millor la història i tècnica ajedrecísticas.

Quantitat
No hi hà stock

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,30 €. 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Calculeu el cost de lliurament

Les regles dels escacs moderns van néixer al segle XV, moment en el qual es dota d'una major mobilitat a l'alfil i s'incorpora una peça poderosa, la dama, presumiblement en honor a senyora Isabel I de Castella, la Reina Catòlica.

Les regles les va descriure per primera vegada un jove estudiant de la Universitat de Salamanca, Lucena, en el seu llibre Art d'escacs amb cent i cinquanta jocs de partit, que es va publicar a Salamanca, al voltant de 1497. Es compleixen vuit segles de magisteri de la Universitat de Salamanca, i és el moment de visibilitzar.

El camí dels escacs, un llibre en el qual es vincula la ciutat de Salamanca i la seva Universitat com l'espai en què es van compilar les primeres regles dels escacs moderns.

El camí dels escacs, escrit pel mestre i entrenador de la Federació Internacional, Amador González de la Nava, i il·lustrat per una brillant estudiant de Belles Arts de la Universitat de Salamanca, Paula Álvarez Rodríguez, es divideix en tres parts:

A la primera part es realitza un recorregut pels orígens del joc, que arrenca a l'Índia, fins als nostres dies.

A la segona part, es presenten els principis estratègics i tàctics en els quals es fonamenta l'art dels escacs.

A la tercera part es realitza, a través d'una anàlisi de partides selectes, un estudi de les obertures que Lucena presenta en les seves regles.

El Camí dels escacs és un llibre pensat per a tots els públics, grans i petits, que sentin curiositat, vulguin aprendre a jugar o conèixer millor la història i tècnica ajedrecísticas.

Amador González de la Nava (Salamanca, 1972), mestre de la Federació Internacional d'Escacs des de 1999 i primer espanyol en aconseguir el títol d'entrenador de la Federació Internacional d'Escacs, és director del Centre de Tecnificació de Castella i Lleó i de la Rioja , i encarregat de la secció d'Escacs del Servei d'Educació Física i Esport de la Universitat de Salamanca.

Paula Álvarez Rodríguez actualment cursa el Màster d'Estudis Avançats en Història de l'Art Contemporani. Des 2014 participa en diferents exposicions.

9788498270600

Especificacions

Idioma
Castellà
Format
22 x 22 cm.
Encuadernació
Rústica
Pàgines
176
ISBN
978-84-9827060-0
EAN-13
9788498270600